Historie MAG-LITE

Není to jen účinná soustava žárovky, reflektoru a baterie. Není to jen skvělá optika a propracovaný mechanizmus spínače. Je to nejlepší přenosná svítilna na světě!

Každá svítilna z produkce společnosti Mag Instrument Inc. vzniká spojením inženýrského myšlení a perfektní činnosti tvůrčího kolektivu. Výzkumník, mechanik a organizátor výroby, Anthony Maglica, vytvořil společnost, která postupně zaměstnává od jednoho člověka v roce 1955 do dnešních 1.400 lidí. Ani dnes nestojí se založenýma rukama a s vývojem technologií pokračuje ve zdokonalování svých produktů a rozšiřování produktových řad.

Vysokou kvalitou nevyniká jen vlastní výrobek - ruční svítilna, ale i obal, což uvítají mnozí prodejci. Je to už tradicí firmy vyrábějící nejlepší svítilny na světě. K dosažení tak skvělých výsledků bylo vynaloženo mnoho času a peněz na ochranu autorských práv i obchodní značky. Díky tomuto profesionálnímu přístupu výrobce jsou produkty Mag Instrument Inc. chápány jako perfektní výrobky a díky tomu velmi často svítilny opatřené firemním logem tvoří luxusní reklamní předměty společností po celém světě.

Made in U.S.A.Zatím co se jiní snaží kopírovat produkty MAG-LITE, pan Maglica pokračuje ve vývoji a zlepšování svítilen. Takový postup je nezbytný pro zvyšování kvality produkce a všeobecnou spokojenost zákazníků - uživatelů svítilen.

MAG-LITE je nejen nejpopulárnější svítilnou Ameriky, ale získává čelní pozice na trhu v zemích Evropy, Asie i Afriky. Objem exportu produkce se každý rokem zvyšuje. Její výhody mohou ocenit i zákazníci v České republice, k čemuž by měl posloužit i tento web.