Konstrukce svítilen

Schéma svítilny typu D-CELL

  1. Pomocí otočné hlavy reflektoru je možné světelný paprsek nastavit od úzkého do širokého kužele, což umožňuje jak osvětlení na velkou vzdálenost, kde potřebujete nastavení do bodu, tak prostorové osvětlení blízkých cílů, kde využijete rozptýleného světla.
     
  2. Kvalitní pryžová těsnění použitá ve všech demontovatelných částech svítilny zabezpečují plnou vodotěsnost a odolnost proti mechanickému poškození.
     
  3. Vnitřní i vnější povrch pouzdra z hliníkové slitiny je proti korozi/oxidaci chráněn eloxováním, což umožňuje stejné baterie využít déle, než v jiných svítilnách.
     
  4. Každý reflektor je počítačovou technologií navržen pro všechny typy žárovek a napájecích zdrojů.
  5. Patentovaný rotační samočisticí vypínač nepodléhá oxidaci.
     
  6. Pouzdro svítilny se nepromáčkne ani nezlomí, neboť je vyrobeno ze slitiny používané v leteckém průmyslu a jeho parametry překračují životnost svítilny. Na tělo svítilny je uznávaná rozšířená záruka 10 let.
     
  7. Kryptonové žárovky WHITE STAR KRYPTON jsou standardně osazovány do svítilen MAG-LITE, svítilny MAG-LED používají 3-wattovou LED diodu. Ve všech typech svítilen je náhradní žárovka uložena pod spodním víčkem pouzdra svítilny.