Novinky 2023

Jak jsme přežili dobu covidovou a co nového přinášíme pro rok 2023?

V průběhu roku 2021 na nás dolehla krize čipová tím, že náš výrobce LED modulů pro starší svítilny MAG-LITE ze dne na den přestal vyrábět a ukončil svou činnost. Snažili jsme se získat jiného výrobce LED modulů tím, že jsme otestovali 12 jiných produktů. Žádný nevyhovoval relativně vysokým nárokům na světelný výkon, dostatečné chlazení v uzavřené svítilně a cenovým kritériím. Doprodali jsme tedy zásoby původních LED modulů a nyní se soustředíme na prodej nových svítilen. Stávajícím majitelům starších svítilen C-CELL a D-CELL nabízíme modernizované xenonové žárovky, které najdete v sekci Žárovky

Do nabídky našeho e-shopu jsme přidali dvě novinky – akumulátorovou svítilnu MAG-LITE LED ML150LRS, což je "zkrácená" verze populární nabíjecí svítilny ML150LR, která před časem nahradila řadu svítilen MAG-CHARGER. Tato kompaktní výkonná svítilna má velký potenciál při profesionálním použití, kde je není nutno užití svítilny jako donucovacího prostředku a naopak je oceněný malý rozměr svítilny.

Svítilna MAG-LITE LED ML150LRS

Druhou novinkou je taktická svítilna MAG-TAC 2 LED CROWN, která navazuje na přechozí generaci taktických svítilen, ale nabízí nezanedbatelná vylepšení a zvýšení výkonu. Kliknutím na obrázek se dozvíte o těchto svítilnách více. 

Svítilna MAG-TAC 2 LED CROWN


Do začátku roku 2019 jsme si připravili dvě důležité novinky.

Nejoblíbenější velikostí profesionálních svítilen typu D-CELL byla u ozbrojených složek čtyřčlánková 4D-CELL. Přechodem na druhou generaci z výrobního programu vypadla MAG-LITE LED 4D-CELL. Ve třetí generaci se objevila MAG-LITE LED ML300L 6D-CELL, která však svou velikostí nevyhovuje všem. Společnost Mag Instrument Inc. tedy vyslyšela přání zákazníků a na trh uvedla svítilnu MAG-LITE LED ML300L 4D-CELL, která se díky revolučním parametrům stala novou vlajkovou lodí profesionálních svítilen.

Svítilna MAG-LITE LED ML300L 4D-CELL

Svítilnu si můžete zakoupit v našem e-shopu zde: Svítilna MAG-LITE LED ML300L 4D-CELL. Dopravné je zdarma.


Druhou významnou novinkou je svítilna SOLITAIRE LED, která však na rozdíl od standardní řady svítilen LED vyzařuje teplé světlo bílé barvy. Spousta uživatelů právě z důvodu chladného namodralého světla u LED svítilen pokračovala v používání klasických žárovkových svítilen. Nyní již mohou využívat přednosti LED svítilen při zachování stejného charakteru světla jako z konvenčních svítilen. Světelný paprsek teplého světla je přirozenější pro lidské oko a proto je vhodné takovou svítilnu používat pro osvětlování blízkých cílů, kdy se část paprsků odráží i do očí uživatele svítilny.

Svítilna MAG-LITE LED SOLITAIRE WARM WHITE

Tato svítilna je první vlaštovka z řady tzv. SPECTRUM SERIES, která nabízí různé velikosti kapesních svítilen ve variantách s červeným, zeleným, modrým nebo teplým bílým světlem. Máte-li zájem o nějakou takovou LED svítilnu typu SOLITAIRE, MICRO, MINI nebo XL50, napište nám na info@maglite.cz. Zatím vám nabízíme svítilnu MAG-LITE LED SOLITAIRE WARM WHITE (s bílým teplým světlem), kterou máme skladem a za stejnou cenu jako standardní SOLITAIRE LED, i když v dárkové krabičce obsahuje navíc sponu do klopy.


Rok 2018 se nesl v duchu bezpečnostních setů a příslušenství.

Nabídku svítilen jsme rozšířili o bezpečnostní sadu, která obsahuje oblíbenou "mid-size" svítilnu MAG-LITE LED ML25LT 2C-CELL s bateriemi DURACELL a příslušenstvím vhodným pro použití v automobilu. Kromě baterií a svorek k uchycení kamkoliv do interiéru vozu je v sadě červený výstražný kužel, díky kterému ze svítilny jedním pohybem vytvoříte nástroj na řízení provozu nebo k signalizaci nebezpečí za snížených světelných podmínek.

Bezpečnostní sada MAG-LITE LED ML25LT 2C-CELL

Tuto bezpečnostní sadu můžete pořídit v našem e-shopu zde: Bezpečnostní sada MAG-LITE LED ML25LT 2C-CELL. Nákupem sady ušetříte více jak 200 Kč (dle cen v srpnu 2018).

Pro stávající uživatele svítilen MAG-LITE jsme do nabídky přidali výstražný kužel pro svítilny typu MINI/XL a výstražný kužel pro svítilny typu ML25, který je právě s ve výše zmíněné bezpečnostní sadě.


V průběhu roku 2015 společnost Mag Instrument Inc. představovala několik revolučních novinek.

Zcela nejdůležitějším představením bylo uvedení série svítilen ML300, což je prakticky další generace profesionálních svítilen typu D-CELL na velké monočlánky LR20 (známé jako FULL-SIZE). Kromě vysoce výkonného LED modulu, který dosahuje až čtyřnásobného světelného výkonu oproti předchozí generaci je velkou novinkou této řady elektronický spínač. Ten dovoluje svítilnu používat v několika režimech. Jako nejzajímavější funkcí je ekonomický mód, který prodlužuje životnost baterií až na 117 hodin u tříčlánkové svítilny. Svítilny jsou k dispozici ve dvou velikostech - dvoučlánková a tříčlánková - kdy každá z nich je ve dvou provedeních - standardní lesklá ML300L a matná ML300LX s taktickým vzhledem.

MAG-LITE LED ML300LX 3D-CELL

Od uvedení těchto svítilen na trh si je již oblíbila řada našich zákazníků. Následující odkazy vás zavedou do e-shopu na jednotlivé karty produktů: ML300L 2D-CELL | ML300LX 2D-CELL | ML300L 3D-CELL | ML300LX 3D-CELL.


Stále více oblíbenou řadou je kompaktní C-CELL a to si uvědomuje i Mag Instrument Inc. při rozšiřování své MID-SIZE nabídky. Proto na začátek roku 2016 přichází s novými řadami ML25 a ML50. Opět v tradičním lesklém provedení ML50L i taktickém vzhledu ML50LX budou ve variantách 2C-CELL a 3C-CELL. Koncepční novinkou je dvoučlánková i tříčlánková ML25LT, která se ovládá obdobně jako u kapesních svítilen otáčením hlavy reflektoru - něco zatím nevídaného u svítilny s dosvitem 319 metrů, která navíc disponuje funkcí "svíčka" jako originální typ MINI.

MAG-LITE LED ML50L 3C-CELL

Detailní informace, parametry a porovnání na jednotlivých kartách produktů: ML25LT 2C-CELL | ML50L 2C-CELL | ML50LX 2C-CELL | ML25LT 3C-CELL | ML50L 3C-CELL | ML50LX 3C-CELL.


MAG-LITE LED MAG-TAC RECHARGEABLE PLAINDalší důležitou novinkou roku 2015 bylo představení dobíjecích taktických svítilen MAG-TAC RECHARGEABLE PLAIN a CROWN. V produktové řadě chyběla malá nabíjecí svítilna a tato dvojce svítilen tuto mezeru doplnila. Je známo, že svítilny MAG-TAC jsou zkonstruovány pro nejnáročnější taktické použití v bezpečnostních složkách. V sadě s nabíjecím stojanem, který je možno napájet ze sítě 110V nebo 230V, z automobilové sítě 12V nebo prostřednictvím USB, nabízí zase o něco víc.

Více informací a možnost nákupu v e-shopu: MAG-TAC RECHARGEABLE PLAIN | MAG-TAC RECHARGEABLE CROWN.