Reklamní předměty

Nabízíme službu gravírování loga společnosti nebo jakéhokoliv obrazce do těla svítilny. Ze svítilny v dárkovém balení se tak může stát funkční dárek zaměstnancům či reklamní předmět pro obchodní partnery. Výhodou takového dárku je jeho užitná hodnota - svítilna si najde uplatnění u každého ať už v zaměstnání, v autě na cestách, na chalupě, na rybách nebo na výletech do přírody.

Svítilna MAG-LITE v dárkové krabičce s gravírovaným logem je oblíbený luxusní reklamní předmět. My vám nabízíme výrobu i menších sérií svítilen s gravírovanými logy, nápisy nebo jinými ornamenty.

K vytvoření návrhu potřebujeme předlohu vašeho loga (nápisu), nejlépe ve vektorovém formátu (EPS, CDR, AI atd.), ale poradíme si i se standardními formáty jako jsou JPG, BMP apod. Před každým gravírováním vám uděláme grafický návrh, který si s námi odsouhlasíte.

Ceny této služby závisí na složitosti obrazce a množství gravírovaných svítilen. Minimální množství však nestanovujeme - snažíme se vyjít vstříc všem požadavkům našich zákazníků. Pro detailní cenovou nabídku nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese info@maglite.cz, případně využijte našeho kontaktního formuláře.